Vrijwilliger worden

Meedoen? Word vrijwilliger!

Vacatures
Wij hebben al een poule met fantastische vrijwilligers, maar er is altijd nog plek voor meer gemotiveerde mensen voor het leukste voertuig van Utrecht. 

Als chauffeur breng je o.a. ouderen naar de huisarts, het winkelcentrum, de kapper of activiteiten en zorg je dat ze weer veilig thuiskomen. Jij haalt de klant desgewenst op vanaf de voordeur. Zo nodig help je de klant bij het pakken van de jas en tas, het lopen, het in- en uitstappen en het omdoen van de autogordel. Soms gaat het om vaste ritjes die iedere week op dezelfde dag en tijd plaatsvinden, maar jij bent ook voor ritjes op aanvraag of groepsritten (in coronatijd niet).

Daarnaast zoeken wij nog MET SPOED enkele centralisten, voor het aannemen van binnenkomende telefoontjes en het inplannen van ritten in ons systeem. Je hebt hierbij veel contact met klanten en met onze chauffeurs.

De vacatures kun je uitgebreider nalezen op de site van de Vrijwilligerscentrale Utrecht.

Interesse? Je kan mailen naar info@buurtmobiel.com, via Facebook of Linkedin contact met ons opnemen of bellen naar 06-24145789.

Wil je geen centralist of chauffeur worden, maar wel graag iets doen voor Buurt Mobiel? Neem dan contact met ons op om jouw plan/idee voor te leggen. We zijn benieuwd!

Ken jij anderen die dit ook leuk vinden, tip hen gerust!
We komen graag in contact met jou.

10 september 2021, viering 5 jarig bestaan
6 september 2019, feest: Buurt Mobiel bestaat 3 jaar.
Deel van het Buurt Mobiel Team 2018
Gourmetten in 2017
Barbeque zomer 2018

® Buurt Mobiel 2021.
© Buurt Mobiel 2021.