Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden


Meedoen? Word vrijwilliger!

Vacatures
Wij hebben al een poule met fantastische vrijwilligers, maar er is altijd nog plek voor meer gemotiveerde mensen voor de leukste vervoersdienst van Utrecht. 

Als chauffeur breng je o.a. ouderen naar de huisarts, het winkelcentrum, de kapper of activiteiten en zorg je dat ze weer veilig thuiskomen. Jij haalt de klant desgewenst op vanaf de voordeur. Zo nodig help je de klant bij het in- en uitstappen en het omdoen van de autogordel. Soms gaat het om vaste ritjes die iedere week op dezelfde dag en tijd plaatsvinden, maar jij bent ook voor ritjes op aanvraag of groepsritten.

Ook zoeken wij nog gastheren/gastvrouwen voor voorraadbeheer, boodschappen doen, lichte schoonmaakwerkzaamheden en ondersteuning bieden bij bijeenkomsten. Zet jij de puntjes op de i hier op kantoor? Dan is dit vrijwilligerswerk echt wat voor jou!

En heb jij ervaring met contentbeheer van onze website, X (voorheen Twitter), Facebook, Linkedin? Dan kun je zeker jouw ei kwijt bij ons. Wij beschikken over een Canva licentie, die je hiervoor kan gebruiken.

Interesse? Je kan mailen naar info@buurtmobiel.com, via Facebook of Linkedin contact met ons opnemen of bellen naar 06-24145789.
Wij kunnen ook meer maatwerk leveren bijvoorbeeld werkfittrajecten.

Als je als vrijwilliger start, onderschrijf je ons vrijwilligersbeleid en onze gedragscode.

Stichting Buurt Mobiel heeft twee VertrouwensContactPersonen waar vrijwilligers bij terecht kunnen bij situaties van grensoverschrijdend gedrag.

Erna Venema: ecfv12@gmail.com of 06-83941030
Robert van Bourgondiën: R.j.vanbourgondien@outlook.com of 06-14742166.

Wil je geen vrijwilliger worden zoals hierboven omschreven maar wil je wel graag iets doen voor Buurt Mobiel? Neem dan contact met ons op om jouw plan/idee voor te leggen. We zijn benieuwd!

Ken jij anderen die dit ook leuk vinden, tip hen gerust!
We komen graag in contact met jou.

  • Gourmetten met vrijwilligers januari 2017
    Gourmetten met vrijwilligers januari 2017

® Buurt Mobiel 2024.
© Buurt Mobiel 2024.