Vrijwilliger worden


Meedoen? Word vrijwilliger!

Vacatures
Wij hebben al een poule met fantastische vrijwilligers, maar er is altijd nog plek voor meer gemotiveerde mensen voor de leukste vervoersdienst van Utrecht. 

Als chauffeur breng je o.a. ouderen naar de huisarts, het winkelcentrum, de kapper of activiteiten en zorg je dat ze weer veilig thuiskomen. Jij haalt de klant desgewenst op vanaf de voordeur. Zo nodig help je de klant bij het pakken van de jas en tas, het lopen, het in- en uitstappen en het omdoen van de autogordel. Soms gaat het om vaste ritjes die iedere week op dezelfde dag en tijd plaatsvinden, maar jij bent ook voor ritjes op aanvraag of groepsritten.

Ook zoeken wij nog gastheren/gastvrouwen voor voorraadbeheer, boodschappen doen, lichte schoonmaakwerkzaamheden en ondersteuning bieden bij bijeenkomsten. Zet jij de puntjes op de i hier op kantoor? Dan is dit vrijwilligerswerk echt wat voor jou!

En heb jij ervaring met contentbeheer van X (voorheen Twitter), Facebook, Linkedin? Dan kun je zeker jouw ei kwijt bij ons. Wij beschikken over een Canva licentie, die je hiervoor kan gebruiken.

Interesse? Je kan mailen naar info@buurtmobiel.com, via Facebook of Linkedin contact met ons opnemen of bellen naar 06-24145789.

Als je als vrijwilliger start, onderschrijf je ons vrijwilligersbeleid en onze gedragscode.

Stichting Buurt Mobiel heeft twee VertrouwensContactPersonen waar vrijwilligers bij terecht kunnen bij situaties van grensoverschrijdend gedrag.

Erna Venema: ecfv12@gmail.com of bel naar 06-83941030


Robert van Bourgondiën: R.j.vanbourgondien@outlook.com of bel naar 06-14742166.

Wil je geen vrijwilliger worden zoals hierboven omschreven maar wil je wel graag iets doen voor Buurt Mobiel? Neem dan contact met ons op om jouw plan/idee voor te leggen. We zijn benieuwd!

Ken jij anderen die dit ook leuk vinden, tip hen gerust!
We komen graag in contact met jou.

10 september 2021, viering 5 jarig bestaan
6 september 2019, feest: Buurt Mobiel bestaat 3 jaar.
Deel van het Buurt Mobiel Team 2018
Gourmetten in 2017
Barbeque zomer 2018

® Buurt Mobiel 2023.
© Buurt Mobiel 2023.