Hoe werkt het en wat kost het?

U belt het nummer 06 – 39 72 14 86, waarna u de centralist aan de lijn krijgt. U spreekt af van welke locatie of op welk adres wij u mogen ophalen en waar u naar toe wilt. Vervolgens haalt Buurt Mobiel u op de afgesproken tijd op en brengt u naar uw bestemming. De chauffeur helpt u zo nodig met in- en uitstappen en met het inladen van uw boodschappen, uw rollator/krukken/stok. Let op: u moet zelfstandig kunnen in- en uitstappen om gebruik van onze dienst te kunnen maken. Onze dienstverlening gaat vanaf/tot de voordeur. Wij kunnen geen persoonlijke begeleiding in huis bieden.

Let op: in dit filmpje hoort u dat de strippenkaarten gekocht kunnen worden bij lokale ondernemers. Dit is inmiddels veranderd: u kunt alleen nog aan boord bij de chauffeur een strippenkaart kopen en uitsluitend per pin betalen.
Ook zijn wij tot 16.30 uur open, en niet meer tot 16:00 zoals in dit filmpje verteld wordt.

In verband met toenemende drukte adviseren wij u uw rit tijdig (liefst minimaal 1 tot 2 dagen van te voren) te reserveren per telefoon.
Wilt u iedere week op een vast moment doorgepland worden, neem dan zeker contact op dan kijken wij wat er mogelijk is.


Openingstijden:
Maandag: 9.00-16.30 uur
Dinsdag: 9.00-16.30 uur
Woensdag: 9.00-16.30 uur
Donderdag: 9.00-16.30 uur
Vrijdag 9.00-16.30 uur.

Doorgaans zijn wij vanaf 8.30 uur telefonisch bereikbaar voor het bestellen van een rit. U kunt bellen naar 06 – 39 72 14 86.

Wat kost het?
U betaalt altijd per persoon per rit.
Tarief volwassenen: 

Per 1 januari 2023 zijn dit onze prijzen:
U koopt een 10 strippenkaart, dan betaalt u 25,00 euro en krijgt 1 strip gratis van ons.
U koopt een 5 strippenkaart, dan betaalt u 12,50 euro.
U koopt een kaart met 2 strippen, dan betaalt u 5,50 euro.

Terugkeer van de papieren strippenkaart

Huisdieren mogen gratis mee. Er mogen meerdere mensen op 1 kaart reizen. De kaart is niet persoonsgebonden.

Let op: per 3 januari 2022 zijn wij overgestapt op betaling per pin in de auto. Meer gemak voor u en veiliger voor ons. Onze vertrouwde strippenkaart blijft.
Betalen kan uitsluitend per pin.
De chauffeur helpt u graag.Annuleren
Kosteloos annuleren kan indien u ook dan meer dan 24 uur van te voren telefonisch afzegt. Het is niet mogelijk per mail of per sms/WhatsApp te annuleren.
Als u binnen 24 uur voordat uw rit plaatsvindt telefonisch annuleert, betaalt u het reguliere tarief. Hierbij rekenen wij het aantal ritten en aantal personen waar u mee reist die u annuleert. Wij tekenen deze strippen de eerst volgende keer dat u met ons reist af.
Als wij bij u voorrijden en u besluit ter plekke niet met ons mee te gaan, zijn wij genoodzaakt het tarief van de eerder door u bestelde rit te rekenen, plus 1 extra strip. Dit doen wij door ter plekke uw strippenkaart af te tekenen.
Mochten wij op de afgesproken tijd bij u voorrijden en u staat nog niet klaar of opent de deur niet, dan tekenen wij de strippen die uw gereserveerde rit kost, plus 1 extra strip, de eerst volgende keer dat u met ons reist af.

Let op: wilt u in het weekend uw rit(ten) op maandag annuleren, dan kan dat ook dan kosteloos binnen 24 uur voordat uw rit(ten) zou plaatsvinden. Stuurt u ons dan een SMS of Whatsapp op 06-39721486 onder vermelding van uw naam, tijdstip(pen) van uw te annuleren rit(ten) en de vertrek- en eindbestemming(en). Maandagmorgen zullen wij deze berichten bekijken en afhandelen. Het is helaas niet mogelijk ons antwoordapparaat in te spreken.

Wij hanteren deze regels omdat wij graag zo veel mogelijk mensen van dienst willen zijn en graag op tijd rijden.

Een rit binnen Overvecht/Noordoost/Zuilen/Ondiep kost 1 strip per persoon per rit.
Van Overvecht naar Noordoost (en andersom) is 1 strip extra, dus 2 strippen per persoon per rit. Ook van Overvecht naar Noordwest (Zuilen/Ondiep) en andersom kost 1 stript extra, dus 2 strippen per persoon per rit. 

® Buurt Mobiel 2023.
© Buurt Mobiel 2023.