Waar rijden wij?

Waar rijden wij?

Buurt Mobiel rijdt in wijken in het noordoosten en noordwesten van Utrecht. Met onze hybride auto’s rijden wij langs met een speciale focus op bepaalde buurten en wijken in de stad. De wijken in Utrecht waar wij rijden zijn Overvecht, Zuilen, Ondiep en Noordoost (tot aan de Biltstraat). Onze vrijwilligers zijn gespecialiseerd in het vervoeren van ouderen en mindervaliden en iedereen die een verminderde mobiliteit heeft of hulpbehoevend is. In de onderstaande wijken en buurten van Utrecht bieden wij buurtvervoer door vrijwilligers.

Wijken waar Buurt Mobiel rijdt

Om overzichtelijk te maken waar we u zoal in de verschillende buurten heen kunnen brengen, vindt u meer informatie op een van de volgende pagina’s.

  • De Geldmaat in Overvecht, de Jumbo in Overvecht Noord of Gezondheidscentrum Kastordreef? Kijk voor meer informatie over onze diensten in Utrecht Overvecht.
  • Een bezoek aan de huisarts in de Vogelenbuurt of restaurant Buurten de Gaard? Kijk hier voor de mogelijkheden in Utrecht Noordoost.
  • Gezondheidscentrum Zuilen, de Action en Blokker Rokade zijn ook bestemmingen waar wij naartoe kunnen rijden. Lees verder op onze pagina voor Utrecht Zuilen en Ondiep.

Overige bestemmingen en buurten

Ook rijden wij naar specifieke bestemmingen zoals de ziekenhuizen in Utrecht: het UMCU, Antonius en het Diakonessehuis. Hierbij maakt het niet uit of u bij iemand op bezoek gaat of zelf voor een controle of behandeling vervoer nodig heeft. Onze vrijwilligers brengen u graag!

Wij rijden ook naar andere plekken in Utrecht, waar u wellicht niet meteen aan denkt. Bijvoorbeeld een bezoekje aan een kennis, vriend of familielid. Maar ook de begraafplaats, huisarts of bloedprikken bij Saltro is mogelijk. Wilt u reserveren voor een ritje of eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Buurt Mobiel regelt betaalbaar vervoer naar diverse bestemmingen en buurten in Utrecht, zoals het ziekenhuis